Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Volimo Valentinovo u Jokeru!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Volimo Valentinovo u Jokeru!

Što vas očekuje u danima kad slavimo ljubav u Jokeru? Puno posveta ljubavi, prigodnih programa, čarobnih dekoracija i nagrada zaljubljenima!

U Jokeru je ljubav doista u zraku! Ako razmišljate o tome kako praznik ljubavi učiniti još čarobnijim, Joker ima nekoliko izvrsnih prijedloga u nadolazećim danima. Od zabave do poklona, sve je podređeno ljubavi jer u Jokeru vole Valentinovo! 

Romantičan foto kutak za zaljubljene na kojem možete ovjekovječiti poseban trenutak s voljenom osobom očekuje vas u prizemlju centra od petka (11.2.) do utorka (15.2.). Osim zanimljive foto uspomene, sa svojom fotografijom s Jokerovog foto kornera imate priliku sudjelovati i u nagradnom natječaju #14×2 i osvojiti 14 odlazaka u kino CineStar Joker te počastiti se kavom u McCafeu! 

A u vikendu pred Valentinovo pratitelji @jokersplit instagrama bit će u prilici osvojiti mirisni poklon paket za sebe i voljenu osobu koji daruje parfumerija Fabu spot.


Ljubav se slavi i u kinu - dođite na Vikend ljubavi u CineStaru Joker od 11. do 14.2. i pogledajte romantičnu komediju Knjiga ljubavi ili filmsku adaptaciju klasika Agathe Christie Smrt na Nilu - pretpremijerno. Svakog posjetitelja uz kupljenu ulaznicu očekuje poklon partnera NESCAFÉ.

Ako ste još u nedoumici što pokloniti voljenoj osobi za dan zaljubljenih, u Jokeru traje i niz prigodnih akcija za Valentinovo kako biste lakše pronašli dar po mjeri svoje ljubavi, a tu je uvijek i Jokerov poklon bon kao praktično rješenje.

Vaša reakcija na temu