Ovaj vikend Split će postati epicentar japanske kuhinje zahvaljujući gostovanju najdugovječnijeg sushi chefa u gradu - Ivana Momčilovića iz Biberon Sushi Bara.
Ljubitelji japanske kuhinje imat će priliku uživati u njegovom majstorskom umijeću kroz ekskluzivno osmišljen meni, koji spaja autentične japanske okuse s najboljim lokalnim namirnicama.
U ponudi će se naći sashimi od tune, gofa i lubina, te razne sushi varijacije. Šlag na kraju je definitivno Sweet sushi rola, slatka završnica koja će iznenaditi i najzahtjevnije sladokusce.
Kada i gdje?
• Restoran Kadena, Ul. Ivana pl. Zajca 4
• Petak, 24.1, od 13 sati
• Subota, 25.1, od 13 sati
• Nedjelja, 26.1, za ručak
Kao dodatak vrhunskom sushi iskustvu, Kadena nastavlja s promocijom domaćih vinara. Odabrana vina snižena su za čak 50 %, što je idealna prilika za kombinaciju japanskih delicija s najboljim vinima hrvatskih vinograda.
U petak i subotu u sklopu večere, atmosferu će dodatno obogatiti i live saksofon.
Osigurajte svoje mjesto na vrijeme i dopustite da vas ovaj gastronomski događaj povede na putovanje kroz okuse dalekog Japana u srcu Dalmacije.
Rezervacije se primaju putem službenog telefona Kadene 099 3000 303.