Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vrijeme je za povratak vježbanju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Vrijeme je za povratak vježbanju

Nakon ljetnog odmora uskočite u sportske outfite koje ćete pronaći u trgovinama City Centera one

Ljeto je kod većine rezervirano za odmor. Visoke temperature, more, godišnji odmor i brojne druge ljetne distrakcije većinu jednostavno postave na hedonističke postavke. I tako se uhvatimo u prvim rujanskim danima kako shvaćamo da gotovo tri mjeseca nismo odradili konkretan trening. Naravno, lagano plivanje i duge šetnje odlične su ljetne aktivnosti, ali ipak nedovoljne za postizanje željene forme. Zato je sada, kad su se svi vratili uobičajenim životima i ljetna se čarolija privela kraju, vrijeme da zasučemo rukave i vratimo se češćim treninzima i aktivnostima. Jasno, u novim sportskim outfitima. A one najbolje komade pronaći ćete u trgovinama City Centera one.

Na svježem zraku možete uživati uz trčanje. Čak i ne morate odlaziti iz grada, što je odlično za svakodnevnu vježbu kad nemate toliko slobodnog vremena. Dovoljno će biti da za dnevnu dozu kardio rekreacije odete u jedan od gradskih parkova koji su i inače izvrsno mjesto za vježbanje. Osobito u posljednje vrijeme, kad ih veliki broj ima i teretane na otvorenome. A za još uvijek toplih dana najbolja kombinacija za trčanje bit će bicke i majica opuštenijeg kroja koja vas neće sputavati. Kao i kod planinarenja, i u ovom je outfitu jedna od najvažnijih stavki obuća koja mora biti udobna i mekanog potplata.



Sunčane naočale Uvex, Hervis, 199,99 kn (26,54 €); tenisice Sprandi, CCC, 229,90 kn (30,51 €); boca Nalgene, Hervis, 99,99 kn (13,27 €); biciklističke hlačice Asics, Intersport, 251,97 kn (35,90 €); majica adidas, Sport Vision, 195,30 kn (25,92 €); slušalice Apple, iStyle, 1149 kn (152,20 €)

Ako ste ipak ljubiteljica vježbanja u zatvorenom, bilo kod kuće ili u teretani, ne morate toliku pažnju posvetiti detaljima i širokoj funkcionalnosti odjeće. Ovisno o vrstama vježbi koje preferirate, jednostavan sportski komplet pružit će sve što vam je potrebno za udobnu vježbu. Osim toga, ovakvi vam outfiti nude i veću mogućnost eksperimentiranja s krojevima i materijalima. Ipak, klasična postava sportskog outfita za teretanu bit će tajice koje omogućuju slobodu pokreta te sportski grudnjak koji, ovisno o potrebi, možete nositi kao top ili preko njega prebaciti majicu. No za razliku od kombinacija na otvorenom, ovdje morate voditi računa o torbi koja mora biti dovoljno velika da u nju stane sve što vam je potrebno.



Boca Equa, Müller, 199,90 kn (26,53 €); torba adidas, Intersport, 271,17 kn (39,99 €); tajice, H&M, 150,61 kn (19,99 €); top, H&M, 112,94 kn (14,99 €); slušalice Jabra, Elipso, 659 kn (87,46 €); tenisice adidas, Sport Vision, 405,30 kn (53,79 €)

Vaša reakcija na temu