Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vrijeme od totalnog sniženja u Jokeru!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

Vrijeme od totalnog sniženja u Jokeru!

Uživajte u visokim temperaturama i niskim cijenama u Jokeru!

Totalno je vruće, totalno smo opušteni i totalno smo zaboravili na probleme ostatka godine pa je red da se prepustimo i totalnim sniženjima. 

U centru Joker očekuju vas ovih dana još niže, totalno spuštene cijene ljetnih kolekcija, a do kraja ljeta ćemo se ipak još načekati. 

Uštede od preko 60% koje možete ostvariti na brojnim sezonskim komadima, od kupaćih kostima do dječjih laganih majica, muških ljetnih hlača, sandala, finih haljina, torbi, šešira… itekako su bitne za kućne budžete, a sve ono što kupite sada, nećete morati na početku sljedećega ljeta. Ukratko – pametni znaju čemu služi total sale, a Jokerovo totalno sniženje prilika je da uz minimum troškova postignete maksimum osvježenosti vaših ljetnih outfita. Listu popusta potražite na linku.

Uživajte u visokim temperaturama i niskim cijenama u Jokeru! 

Vaša reakcija na temu