Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Vucin sin i Domenica nisu zajedno: 'Dečko mi nije javna osoba'

Vucin sin i Domenica nisu zajedno: 'Dečko mi nije javna osoba'

'Moj rad i karijera trebali bi biti u centru pažnje'

Pjevačica Domenica ispala je sinoć iz showa 'Ples sa zvijezdama', no mnoge je zaintrigirao odnos između nje i Vilibalda Vuce, sina Siniše Vuce, koji je došao kao njezin gost, zbog čega je čak i Maja Šuput pomislila da su u vezi.

Domenica je Maji priznala, kako je i obećala ranije, da uistinu ima dečka, ali da to nije Vilibald.

'Zapravo nisam nikad o tome pričala javno jer smatram da bi moj rad i karijera trebali biti u centru pažnje, a ne ljubavni život. Kako sam vješto izbjegla tu ljubavnu temu u epizodi kada su svi o tome pričali, ne znam ni sama kako sam to rekla da ću otkriti u 10. epizodi. Eto održala sam riječ, ali i dalje neću previše pridavati važnost tome. Dečko mi nije javna osoba pa nema smisla da se zbog mene povlači po medijima', kazala je u intervjuu za Index.

Komentirala je i svoj odnos s Vilibaldom, a upitana je i je li on bio razočaran njenim ispadanjem baš u epizodi u kojoj je on sudjelovao.

'Bila sam svjesna da su svi odabrali za trio nekoga tko se bavio plesom ili aktivno trenira, a ja sam išla na to da želim imati nekoga tko će sa mnom naučiti, doživjeti ovo nezaboravno iskustvo i pri tom se jako zabaviti. Mislim da ne postoji bolja osoba od mog prijatelja Vilibalda. Kao što sam i rekla sinoć, on je jedina osoba koja je dovoljno luda (u najpozitivnijem smislu) da pristane na takvo nešto i napravi čudo. Mislim da nema zašto biti razočaran, za mene je to ovo bio najbolji i najzabavniji nastup showa', istaknula je Domenica.

Vaša reakcija na temu