Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vuco se vratio iz Venezuele pa priznao: Nisam jeo janjetinu tri mjeseca

Vuco se vratio iz Venezuele pa priznao: Nisam jeo janjetinu tri mjeseca

'Ja za sebe kažem da sam filozof, glazbenik, a pomalo i psiholog'

Pjevač Siniša Vuco (52) proveo je dva i pol mjeseca u Venezueli pa je ispričao kako izgledaju njegovi dani tamo, za IN Magazin.

- Odmaram, šetam, razmišljam. Otkako sam tamo, više se bavim filozofijom nego glazbom. Ja za sebe kažem da sam filozof, glazbenik, a pomalo i psiholog. Najviše analiziram sebe - ispričao je Vuco.

Dodao je da mu odgovara anonimnost te da se tamo manje nervira i stresira.

- U Hrvatskoj stalno nešto radim, privatno i poslovno. Tamo sam bio dva i pol mjeseca i čini mi se kao da sam bio godinu dana. Baš sam se odmorio, nekako me pomladilo - priznao je pjevač.

Otkrio je i što je najradije jeo.

- Imaju dobre bifteke, ali fale mi ćevapi, nisam janjetinu jeo tri mjeseca - našalio se. 

Podsjetimo, glazbenik Siniša Vuco život u Hrvatskoj zamijenio onim u Venezueli i, kako kaže, ne planira se vraćati u domovinu tako često. U planu mu je oproštajni koncert u Areni Zagreb. Kući se planira u budućnosti vraćati samo turistički i to najviše zbog unuke. 

Vaša reakcija na temu