WETTPUNKT PARTY Nives Celzijus, zlatne pločice, ekskluzivne boce pića u obliku poluga...

WETTPUNKT PARTY Nives Celzijus, zlatne pločice, ekskluzivne boce pića u obliku poluga...

Izvučene su vrijedne nagrade i najavljena nova igra naziva 'Otkrij nagradu'

Nakon više stotina jackpot dobitaka ukupnog iznosa većeg od 1,4 milijuna kuna, došlo je vrijeme da Wettpunkt godinu završi sa stilom!

- U subotu, 30. studenog, održali smo tradicionalni party u Splitu kako bismo se proveselili s našim igračima, partnerima i suradnicima te ujedno održali finalno izvlačenje glavne nagradne igre 'Wettpunkt zlatni bonus' - poručili su.

Uz bogate nagrade i gastronomsku ponudu, ovaj događaj su još bogatijim učinili voditelj Dalibor Petko, tamburaški sastav Dyaco, bloger Krule i zaštitno lice ovog kluba - Nives Celzijus!

- Mnogobrojni gosti uživali su cijelu noć, a vrhunac uzbuđenja donijela su izvlačenja nagradne igre u kojima je osvojeno nekoliko zlatnih pločica, veliki iznosi na našim loyalty karticama, te ekskluzivne boce pića u obliku zlatnih poluga. Uspješan završetak godine ne predstavlja vrijeme za odmor jer nam je zadovoljstvo već od sljedeće subote, 7. prosinca, najaviti prvo kolo nove nagradne igre 'Otkrij nagradu' o kojoj više možete saznati u našem klubu, a pravila pronađite na našoj web stranici - zaključili su iz Wettpunkta.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55065, "");
Pregledaj komentare