Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Whatsapp uvodi novu opciju

Whatsapp uvodi novu opciju

Pokrenuto veliko ažuriranje

WhatsApp je nedavno pokrenuo veliko ažuriranje kako bi olakšao pronalaženje određenih chatova. Sada možete brzo pretraživati svoje poruke bez potrebe za bjesomučnim listanjem stotina starih poruka, bilo da tražite, primjerice, adresu prijatelja ili naziv restorana.

Ova nova značajka nazvana 'Chat Filters' omogućuje vam da filtrirate svoje poruke prema tri kategorije: 'Svi', 'Nepročitani' i 'Grupe'. Odabirom 'Svi' možete pretraživati sve poruke, dok će 'Nepročitani' ograničiti pretragu na poruke koje niste još otvorili. S druge strane, kategorija 'Grupe' omogućuje vam pretragu samo u vašim grupnim razgovorima, pojašnjava Daily Mail, a prenosi Večernji.

WhatsApp je objasnio da je cilj ove nove značajke omogućiti korisnicima brzo pronalaženje željenih razgovora bez potrebe za dugim listanjem kroz cijeli inbox. Vjeruju da će ovi filteri pomoći korisnicima da ostanu organizirani i fokusirani na svoje najvažnije razgovore. 'Nastavit ćemo razvijati više opcija kako bismo vam pomogli da se usredotočite na ono što je najvažnije', dodali ste. Ova ažuriranja su već počela izlaziti korisnicima i bit će dostupna svima u nadolazećim tjednima.

Vaša reakcija na temu