Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
WONDERLAND ZA ANĐELE Dobrotvorna dječja modna revija za pomoć poznatoj splitskoj udruzi

WONDERLAND ZA ANĐELE Dobrotvorna dječja modna revija za pomoć poznatoj splitskoj udruzi

Održat će se sutra u 19 sati

Anđela Šustić odlučila je pomoći splitskoj udruzi Anđeli koja skrbi o djeci s invaliditetom i poteškoćama u razvoju i prikupiti novac koji je potreban kako bi udruga mogla nastaviti s radom. Organizirala je dobrotvornu dječju modnu reviju koja će se održati sutra s početkom u 19 sati u rođendaonici Wonderland u Koteksu. 

- Na reviji će djeca nositi svečanu odjeću poznatih robnih marki, od kojih će pojedine biti dane na aukciju po simboličnim cijenama. Prvi put će se u ulozi manekena okušati i djeca iz udruge Anđeli. Osim revije, pobrinuli smo se i za bogate lutrije te prigodnu zakusku. Gosti ove revije bit će osobe iz javnog života grada Splita, koji će biti u prilici donirati Anđele, ali i svi ljudi dobra srca - poručuje Anđela Šustić.

Voditelj programa je Joško Bonači, a prisutne će zabaviti i rasplesati DJ Dado i grupa Viva. Za djecu je tu klaunica Pipi.

Vaša reakcija na temu