WORLD TOP MODEL Marina Frapa je ovogodišnji domaćin prestižnog izbora ljepote, pogledajte natjecateljice

WORLD TOP MODEL Marina Frapa je ovogodišnji domaćin prestižnog izbora ljepote, pogledajte natjecateljice

Održava se u Rogoznici u subotu s početkom u 20 sati

Domaćin i generalni sponzor ovogodišnjeg petog izdanja prestižnog izbora World Top Model je Marina Frapa Resort Rogoznica. Izbor će se održati ovu subotu s početkom u 20 sati. 

World Top Model u Marini Frapa se organizira u predivnom ambijentu uz bazen gdje će posjetitelji imati priliku uživati u spektakularnom pogledu na cijelu Marinu Frapa. Za ovu prestižnu titulu natječe se 15 ljepotica koje dolaze iz svih dijelova Lijepe Naše, a pobjednica ide na svjetski izbor u Monte Carlo u prosincu ove godine. Osim u pogledu na ljepotice svi posjetitelji će imati prilike uživati u bogatom glazbenom programu i izvedbama: Antonije Šole, Davida Temelkova, Iggy-ja i Dore Škender. Voditeljica programa će biti simpatična voditeljica s CMC-a Elena Jung koja ujedno nosi titulu prve pratilje prvog održanog izbora World Top Model 2014. godine u Zagrebu. 

Prošlogodišnje natjecanje se održalo na otoku Korčuli u Centru za kulturu Korčula. Zanimljiva je činjenica da je na prošlogodišnjem izboru druga pratilja bila Šibenčanka Marta Malenica iz modne agencije Leona te je upravo ona išla na prošlogodišnji svjetski izbor World Top Model zbog spriječenosti pobjednice i prve pratilje. Marta je na prošlogodišnjem svjetskom izboru ušla u izbor top 10. 

Ovogodišnji izbor se održava upravo u njenome rodnom kraju. Marta Malenica će biti jedan od mnogih posebnih gostiju na izboru World Top Model u subotu u Marini Frapa Resort Rogoznica.

Ulaznice za World Top Model 2019 su u prodaji i mogu se kupiti na recepciji Marine Frapa svakim danom od 7 do 23 sata. Cijena je 50 kuna, a vrijedi za 2 osobe.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51059, "");
Pregledaj komentare