Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Xiaomi slavi prvi rođendan Mi Storea u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Xiaomi slavi prvi rođendan Mi Storea u Splitu

U rođendanskom tjednu od 12. do 18. srpnja Xiaomi nagrađuje svoje kupce i obožavatelje mnogobrojnim iznenađenjima

Globalni tehnološki lider Xiaomi slavi prvi rođendan Mi Storea u Splitu. Tijekom rođendanskog tjedna u periodu od 12. do 18. srpnja, Xiaomi je pripremio mnogobrojne popuste u trgovini i webshopu kako bi zahvalio svojim vjernim kupcima i obožavateljima na povjerenju.

Xiaomijeva ekspanzija na hrvatskom tržištu

Xiaomi je s ekspanzijom na hrvatskom tržištu počeo 2018. godine kada je otvoren prvi Mi Store u Zagrebu, nakon čega je 2020. godine uslijedilo otvaranje u Splitu i Rijeci te je ove godine u svibnju otvoren četvrti Mi Store u Osijeku. Kroz svoju mrežu Mi Storeova u Hrvatskoj, Xiaomi želi kupcima svoje učiniti bliže njihovim domovima.  

Ovaj propulzivni proizvođač pametnih telefona i ekosistem proizvoda osnovan je 2010. godine, a danas već ima 324.8 milijuna povezanih uređaja na svojoj Internet of Things (IoT) platformi. Također, tvrtka je po drugi put predvodila listu Fortune Global 500 i zauzela je 422. mjesto u kolovozu 2020. U prvom kvartalu 2021. godine, Xiaomi je zabilježio povijesni rezultat – zauzeo je prvo mjesto po isporuci pametnih telefona na hrvatskom tržištu te 2. mjesto u Europi.

Rođendanski tjedan 12. - 18. srpnja

U rođendanskom tjednu koji će trajati od 12. do 18. srpnja, Xiaomi je pripremio do 25% popusta na pametne telefone (Redmi Note 10S, Redmi 9A, Mi 10T Lite, Redmi 9T, Redmi 9C NFC, POCO F3) i ekosustav proizvode (Mi Composition Body Scale 2, 10000mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3, 10000mAh Mi Wireless Power Bank Essential, Mi Watch black, Mi Watch Lite black, Mi 20W Wireless Charging Stand, Mi 360° Home Security Camera 2K, Mi WiFi Range Extender Pro, Mi Smart LED Ceiling Light, Mi Air Purifier Pro EU, Mi Air Purifier 3C EU, Mi 23.8’’ Desktop Monitor 1C) koji će biti dostupni u sklopu Mi Storea smještenog u City Centeru one Split te na https://mi.hr/.



O Xiaomi Corporations

Xiaomi Corporations osnovan je 2010. godine. Izlistan je na glavnu hongkonšku burzu 9. srpnja 2018. godine (1810.HK). Xiaomi je internetska kompanija s pametnim telefonima i pametnim hardwerima koji su u svojoj srži povezani Internet of Things (IoT) platformom.
 
Stavljanjem jednakog naglaska na inovativnost i kvalitetu, Xiaomi kontinuirano osigurava visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. Kompanija neumorno gradi izvanredne proizvode s poštenim cijenama kako bi osigurala da svaki pojedinac u svijetu uživa u boljem standardu života kroz inovativnu tehnologiju.

Xiaomi je trenutno treći najveći svjetski brend pametnih telefona i uspostavio je vodeću svjetsku potrošačku platformu AIoT (AI + IoT) s 289,5 milijuna pametnih uređaja spojenih na svoju platformu, izuzev pametnih telefona i prijenosnika. Xiaomijevi proizvodi prisutni su na više od 90 tržišta širom svijeta. U kolovozu 2020. tvrtka se po drugi put našla na listi Fortune Global 500, zauzevši 422. mjesto, što je 46 mjesta više u odnosu na prethodnu godinu. Xiaomi je, također, zauzeo 7. mjesto među internetskim tvrtkama na popisu.

Xiaomi je sastavni dio Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index i Hang Seng TECH Index.

Za više informacija o Xiaomi Corporations, posjetite https://blog.mi.com/en/.

Vaša reakcija na temu