Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Za dobru ljetnu zabavu ne treba ići van Kaštela
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Za dobru ljetnu zabavu ne treba ići van Kaštela

Beach Bar Voulez Vous predstavio je program

Popularna destinacija za zabavu ovog ljeta u Kaštelima ponovno je Beach Bar Voulez Vous. Klub smješten ispred nekadašnjeg hotela Palace u Kaštel Starome u ovu sezonu je ušao s friško obnovljenom plažom kako bi u kvalitetnoj zabavi mogli uživati cijeli dan.

Sezona je otvorena početkom lipnja s dvije svirke uživo, a brojne posjetitelje zabavljali su i kroz večer vodili grupa Viva i uvijek dobro raspoloženi Matko i Brane.

Osim koncerata, Beach Bar Voulez Vous se pobrinuo da svaku večer ide program, baš kako glasi poslovica 'Show Must Go On'. Tematske večeri i gostovanja eminentnih zagrebačkih te splitskih DJ-eva kao što je DJ MM su postali standard i podigli letvicu izlazaka u Kaštelima.

Jako otvaranje sezone je trebalo nastaviti, a nadmašilo ga se koncertom Bobana Rajovića za kojeg se tražila karta više. Svirke uživo, nastupe domaćih i regionalnih izvođača možemo očekivati na tjednoj bazi u Beach Baru Voulez Vous. Zbog velike potražnje, vikendima se produžilo i radno vrijeme, tako da se u Kaštel Starome partija dva sata duže nego inače.

Vikend ispred nas donosi još jednu priliku za nezaboravnu zabavu jer u goste stiže Valentino. Mladi, talentirani i perspektivni pjevač iz Mostara donosi hitove s milijunskim pregledima objavljenim kroz prestižnu izdavačku kuću Imperia iza koje stoji najpopularniji balkanski duo Jala Brat i Buba Corelli

Ai Mami, El Fuego, Moja Nevoljo i Valentinov najnoviji hit Tuga sa Balkana kojeg potpisuje Voyage su samo dio repertoara ove subote u Beach Baru Voulez Vous.


Što nas još čeka u Beach Baru Voulez Vous idućih dana, provjerite na društvenim mrežama.

Vaša reakcija na temu