Foto: Dušan Mitić Za najmlađe održan Krnjeval vrtića u dvorani Gripe

Za najmlađe održan Krnjeval vrtića u dvorani Gripe

Najmanji su budućnost Splita i tema ovogodišnjeg Krnjevala

Nakon Dičjeg krnjevala u Đardinu, za najmlađu djecu vrtićkog uzrasta održan je Krnjeval vrtića u velikoj dvorani Gripe. Krnjeval vrtića održava se već nekoliko godina u dvorani zbog sigurnosti najmlađe djece i pokazao se kao pun pogodak. Organizator ovogodišnjeg krnjevala izdvojio je i ove godine popriličan budžet da omogući prijevoz autobusima svim vrtićima koji su se prijavili.

Izuzetan trud pokazale su i odgajateljice izrađujući s djecom atraktivne maske i plešući uz njih tijekom programa pa su zaslužili i da ih se spomene: DV Višnjica, Žrnovnica, Bambini, Hugo, Smokvica, Pinocchio, Petar Pan, Iskrica, Grlica, Pluton, Popaj, Čarobni pianino, Tamarin, Rašeljka, Lavanda te dječji dom Maestral.

Osim vrtića pozvani su bili i roditelji s djecom koja ne pohađaju vrtiće, a tog su uzrasta, da dođu u vlastitoj organizaciji, što je okupilo preko 500 maškarane djece na jednom mjestu, prizor koji su mnoga djeca po prvi puta doživjela.

Kroz interaktivni show program Čarobnih animatora djeci i vrtićima su pokazane i nove animacije i pjesme na koje mogu raditi ostatak godina te im je poklonjen CD sa svim novim pjesmama animacije na hrvatskom. Nakon zajedničkog Limba i slikanja s maskotama vrijeme je djeci brzo proteklo, za slatki kraj pobrinula se tvrtka Sana Delikatese s motom 'Uživaj zdravo' i podijelila djeci razne zdrave bezglutenske slastice Magic i čipseve od jabuke s raznim vrstama čokolade. Do sljedeće godine djeca i tete u vrtićima imaju vremena i naučiti animacije sa CD-a i smisliti nove zanimljive maske, a do tada uživajte u fotografijama.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(59435, "");
Pregledaj komentare