Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZA NAŠEG IVANA Pokrenuta humanitarna akcija za pomoć momku s Duilova, večeras svi na Black Coffee!

ZA NAŠEG IVANA Pokrenuta humanitarna akcija za pomoć momku s Duilova, večeras svi na Black Coffee!

Ivan Višić je 18-godišnjak koji boluje od teške plućne bolesti

Popularni splitski caffe bar 'Gool' na Pazdigradu organizira humanitarnu akciju 'Za našeg Ivana'. Inicijativi se prvi odazvao ponajbolji hrvatski jazz sastav Black Coffee s maestralnom pjevačicom Martinom Thomas, koji će nastupiti večeras u 20 sati u Goolu.

Ivan Višić je 18-godišnjak s Duilova koji boluje od teške plućne bolesti, a njegova obitelj se našla u financijskim teškoćama jer su putevi do ozdravljenja skupi. U želji da im pomognu prebroditi ovo teško razdoblje, vlasnik i osoblje caffe bara 'Gool' u petak navečer organiziraju lutriju te pozivaju sve građane da im se pridruže i pomognu u prikupljanju sredstava za Ivana i njegovu obitelj.

Ulaz i rezervacija stola su besplatni, a građane pozivaju da prema svojim mogućnostima daju dobrovoljni prilog koji će biti tu večer pred svima predan Ivanovoj obitelji. Rezervacije se vrše pozivom na broj 0915590434.

- Vjerujemo da će to biti emotivna večer s još ponekim iznenađenjem, a sve pozivamo da se odazovete akciji 'Za našeg Ivana', provedete večer u ugodnom druženju i pritom učinite dobro djelo na kojem će vam Ivan i njegova obitelj biti od srca zahvalni - poručili su iz Goola.

Vaša reakcija na temu