Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zabava se ovog vikenda seli u City Center one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Zabava se ovog vikenda seli u City Center one

Mali posjetitelji uživat će u Halloween partyju

Na rasporedu je straaašno dobar vikend u City Centeru one, zato dovedite svoje mališane i uživajte u aktivnostima koje će još dugo pamtiti.

U subotu i nedjelju, od 11 do 19 sati, mali posjetitelji uživat će u Halloween partyju. Bit će ovo zabava koja ima samo jedan cilj – osigurati odličan provod za djecu. Čekaju ih hokus-pokus radionice, izrada strašnih ljigavaca te rezbarenje bundeva - naravno, uz pomoć odraslih. Osim toga, imat će priliku okušati se u različitim zabavnim igrama, uživati u facepaintingu i sa sobom ponijeti fotografiju s ovog uzbudljivog dana.


A da vikend bude još bolji, pobrinuo se Cineplexx sa svojim Family Dayom. Naime, u subotu, od 11 do 17 sati uživajte u animiranom hitu Trolovi 3: Bend na okupu, ali i brojnim zabavnim aktivnostima u predvorju kina. Tako male posjetitelje osim uzbudljive avanture pred velikim platnom čeka i trolastičan facepainting te izrada upečatljive trol frizure.

Ovaj vikend svratite u City Center one i s najmlađima stvorite uspomene kojih ćete se rado sjećati. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu