Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zabava za male i velike u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Zabava za male i velike u City Centeru one

Od kuharskih radionica do folklora

Nikad nije prerano za razvijanje talenata! Dovedite svoje mališane ovog vikenda, u subotu i nedjelju, od 11 do 19 sati u City Center one i zajedno uživajte u zanimljivim kulinarskim radionicama. Mali kuhari zasukat će rukave te uz pomoć iskusnih profesionalaca pripremiti slane i slatke zalogaje, a baš sve što pripreme, moći će i pojesti. Osim toga, imat će priliku uključiti se u veliko natjecanje te osvojiti super nagradu - poklon bon City Centera one u iznosu od 500 kn.

A dok se zabavljate u shoppingu, ne propustite glazbeno-plesne točke koje će se, u sklopu 1. Međunarodnog festivala folklora, održati i u City Centeru one. U organizaciji FA Jedinstvo, najtrofejnijeg hrvatskog folklornog ansambla, nastupit će grupe iz Meksika, Mađarske, Italije, Rumunjske te Hrvatske. One će u subotu, od 11 do 12 sati, zabavljati posjetitelje svojim izvedbama na 4 različite lokacije, a finalni će program održati u podne.

Vikend je bolji uz City Center one! 

Vaša reakcija na temu