Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zabava za sve uzraste
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Zabava za sve uzraste

Nastasja Chiara Petrić stiže u City Center one

City Center one ove subote postaje nezaobilazno mjesto za velike i male. Naime, na City Pazaru od 17 sati na rasporedu je dmBio gastro radionica, uz koju ćete razmaziti svoje nepce. U goste stiže Nastasja Chiara Petrić, koja će uz pomoć Slavice de Jong i Tine Gazin, pripremiti obroke od kojih rastu zazubice. Imat ćete tako priliku čuti najbolje trikove za  savršenu palentu sa špekom te osvježavajuću salatu od žitarica i pečenog povrća, a svi posjetitelji ovog kulinarskog druženja moći će i kušati ove slasne delicije.

Odlična zabava čeka i najmlađe posjetitelje, koji će od 11 do 19 sati imati priliku uživati u facepaintingu, karnevalskom makeoveru te izradi maski koje će s radošću nositi. Osim što će se zasladiti, zamaskirani mališani će imati priliku osvojiti odlične nagrade. Kako do njih, saznajte na web stranici City Centera one

Vaša reakcija na temu