Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zabava za velike i male koja se ne propušta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Zabava za velike i male koja se ne propušta

Karnevalski vikend uz klaunove Šarenka i Bumba na rasporedu je 13. i 14. veljače

Na svu sreću, novo normalno ne znači da se u potpunosti odričemo zabave! Zato ovoga tjedna na popis aktivnosti ubacite posjet City Centeru one jer će uživati veliki, ali i mali.

Naime, topliji dani poziv su na buđenje iz zimskog sna! Osim promjene garderobe, na redu su i promjene na pjatu - a ne postoji bolje mjesto za početak zdravog života od City Pazara. Svratite li na omiljeni Pazar, ne propustite zaviriti u novootvoreni Harissa Spice Store, mirisno carstvo začina i uz čiju ćete ponudu baš svako jelo učiniti mrvicu boljim. A za one koji žele razmaziti svoje nepce, prodajno mjesto Fratelli’s PNV di Stornajuolo Victor Alexandre nezaobilazna je stanica. Različite vrste sireva, salama i pršuta, sušenih rajčica i slastica u tren oka će vas navesti da se zaljubite u okuse Italije.

A neće ni mališani ostati uskraćeni za zabavu! Naime, 13. i 14. veljače od 11 do 18 sati na rasporedu je karnevalski vikend uz klaunove Šarenka i Bumba koji su pripremili pregršt novih trikova. U goste stiže i poseban gost iznenađenja kojem će za rješavanje zagonetki trebati pomoć najmlađih. 

I zato ne dvojite - vidimo se u City Centeru one! 

Vaša reakcija na temu