Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook / Ella Dvornik ZABILJEŽEN SPONTANI TRENUTAK Ella Dvornik se izležava na kauču s glazbenom legendom!

ZABILJEŽEN SPONTANI TRENUTAK Ella Dvornik se izležava na kauču s glazbenom legendom!

Obožavatelji su oduševljeni

Tisuće lajkova pobrala je influencerica Ella Dvornik na posljednjoj fotografiji koju je objavila na Facebooku i Instagramu.

Kći glazbene legende Dina Dvornika fotografirala se s drugom glazbenom legendom. Ona i na Davor Gobac izležavali su se na kauču i ovjekovječili taj spontani trenutak.

- Moja mama kaže: 'povijest se ponavlja dvaput'. Gobac and chill - napisala je Ella na društvenim mrežama.

U nizu komentara oduševljenih obožavatelja, našle su se i poneke kritike. Jedna joj je pratiteljica napisala da je 'mogla maknuti kesu kraj glave', ali joj je Dvornik brzo uzvratila. 

- Ovo je spontani autentični trenutak. Nijedna kesa to ne može pokvariti. Štoviše, oplemenila je ovaj trash legendarni trenutak jer - sve će biti u redu, opusti se i uživaj u letu - poručila joj je.


Vaša reakcija na temu