Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zadarski zimski spektakl
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Zadarski zimski spektakl

Pozivamo vas na uzbudljiva glazbena i scenska događanja u kultnom Arsenalu!

Ove zime Arsenal Zadar postaje epicentar nezaboravnih koncerata i predstava. Pripremili smo za vas poseban, raznovrstan niz događanja koji će oduševiti sve koji imaju strast prema glazbi i umjetnosti. Pridružite nam se na fantastičnim, spektakularnim nastupima u kojima smo spojili talentirane izvođače, prekrasnu glazbu i izvanredne predstave. 

Zimski program zadarskog Arsenala kolaž je nezaboravnih glazbenih i scenskih iskustava. Ova sezona bit će obilježena sjajnim nastupima koji će i u najhladnijim danima izvući iz svojih domova zaljubljenike u umjetnost i kulturu. Pridružite nam se na večerima smijeha, fantastične glazbe i vrhunskih scenskih priča. Program koji, već na sam spomen, budi interes publike učinit će najčarobniji mjesec u godini u Zadru još ljepšim i sadržajnijim.

I zato – vidimo se u Arsenalu!

'Jel' tako, Zorane?' - 03.12.2023.

Ulazimo u prosinac s dozom smijeha uz komediju 'Jel' tako, Zorane' koja će zabaviti svakoga svojom humorističnom pričom i vještom glumačkom ekipom. 


'Orašar u Arsenalu' - 06.12.2023.


Za sve ljubitelje klasičnog baleta, 06.prosinca dolazi "Orašar". Ova izvedba, jedna od najpoznatijih  i najizvođenijih na svijetu, pružit će čaroliju kroz prekrasan ples koji će zagrijati vaše srce.


'Večer tambure i sevdaha' - 08.12.2023.


Arsenal će oživjeti uz ritam tambura i sevdaha 8. prosinca, uz iznimne izvođače - Miroslava Škoru, Hanku Paldum te Najbolje hrvatske tamburaše. Ovo autentično glazbeno iskustvo ne smijete propustiti!


'4 Tenora' - 16.12.2023.

Četiri izuzetna tenora - Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak, zajedno će oduševiti publiku 16. prosinca. Ovaj koncert predstavlja spoj snage i ljepote glasova, stvarajući nezaboravno iskustvo uz pravu umjetnost. 


'Božić u Arsenalu' s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade - 25.12.2023.


Božićna atmosfera se vraća u Arsenal 25. prosinca s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade. Proslavite Božić uz najljepše božićne pjesme i stvorite nezaboravne uspomene s obitelji i prijateljima.

Ulaznice su već u prodaji, stoga rezervirajte svoje mjesto i pripremite se za nezaboravnu zimsku sezonu punu glazbe, smijeha i ljubavi prema umjetnosti! Vidimo se u Arsenalu!

Ulaznice su dostupne na linkovima:                      . 

Je'l tako Zorane: https://bit.ly/3SwqGKv  

Orašar u Arsenalu: https://bit.ly/3Q4oN52  

Večer tambure i sevdaha: https://bit.ly/40BdtSP    

4 tenora: https://bit.ly/3Qt3UAI  

Božić u Arsenalu: https://bit.ly/461vZ84    

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i pripremite se za nezaboravnu zimsku sezonu ispunjenu glazbom, smijehom, kulturom i umjetnošću. Radujemo se vašem dolasku!

Vaša reakcija na temu