Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Klub Kocka ZADNJA SEZONA? Iz kluba Kocka odgovorili na pitanja o budućnosti djelovanja

ZADNJA SEZONA? Iz kluba Kocka odgovorili na pitanja o budućnosti djelovanja

Čitava zgrada Doma mladih ide uskoro u obnovu

Oglasili su se iz kluba Kocka, koji djeluje u sklopu splitskog Doma mladih, kako bi stali na kraj nagađanjima o njegovoj budućnosti. 

'Pitate nas u liftovima i na ulicama što je s Kockom, hoće li raditi ove sezone, je li istina da seli...', uvodno su naveli.

Potom su iznijeli kako stvari stoje. Istaknuli su kako čitava zgrada Doma mladih uskoro ide u obnovu - od podruma do krova te pojasnili što to znači. 

'To znači da će svi (Kino klub Split, Cirkus kolektiv, Style Force, 20 ostalih organizacija pa tako i KUM - Kocka) morati iselit iz zgrade nekad 2025. Ne, mi nemamo službenu informaciju gdje će biti Kocka iako postoje slatki tračevi, ideje i nade o jednoj smišnoj lokaciji', naveli su. 

Naznačili su potom kako postoje gradski prostori u Splitu koji će se uskoro bit dodjeljivati udrugama. Prijavit će se za korištenje nekih od tih prostora.

'Tek kad nam se odobri korištenje nekog prostora, moći ćemo ga prilagoditi našim aktivnostima i tek tad selimo se iz našeg podruma. Dotad stojimo gdje jesmo. Dok traje obnova Doma mladih, radit ćemo s tog drugog mjesta. Nakon obnove prijavit ćemo se na našu staru adresu na Bolu.

Zaključak: na dobro nam došla sezona 2024./2025.', poručili su predstavnici. 

Vaša reakcija na temu