Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zadranin Jure Brkljača pokupio simpatije na splitskom adventu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Zadranin Jure Brkljača pokupio simpatije na splitskom adventu

Ni kiša nije uspjela poremetiti božićni duh u Mandrachu

Pod zvijezdama uz more, u restoranu i baru Mandrach, Jure Brkljača održao je odličan koncert, a svojim je prepoznatljivim stilom osigurao ugodnu, glazbenu atmosferu te vrhunsku, rasplesanu zabavu.

Zadarski glazbenik Jure Brkljača, jedna od najistaknutijih figura domaće glazbene scene, svojim je dosadašnjim, iznimnim vokalnim sposobnostima, šarmom i emotivnim interpretacijama osvojio srca publike. Pjesme poput 'Ne postojim kad nisi tu', 'Znao sam' i 'Ovo je istina' bili su samo dio glazbenog repertoara, a poznati su stihovi, očekivano, stvorili jedinstveni blagdanski ambijent na adresi: 8. Mediteranskih igara 5.

Ni kiša nije uspjela poremetiti božićni duh. Posjetitelji su uživali u vrhunskom glazbenom doživljaju i prigodnoj gastro ponudi po pristupačnim cijenama, ovoga puta, u atraktivnom ambijentu restorana i bara Mandrach. 

Advent u Mandrachu traje sve do 31. prosinca, a koncert Jure Brkljače samo je jedan od vrhunskih glazbenih događaja koji su obogatili blagdanski program. Svi zainteresirani mogu pratiti ostale glazbene događaje poput nastupa Damira Kedže (srijeda 20.12.) i Lorene Bućan (Badnjak, 24.12. u 12h). Očekuju vas  istaknuti nastupi uz mlade talente koji će svojim zvjezdanim vokalima i izvedbama unijeti toplinu u adventsku večer. Podsjetimo, za uzavrelu blagdansku atmosferu zadužena su poznata DJ imena: Laaxen, Sodeen, Leete, Vali, Inzo. Program vas čeka svaki dan od ponedjeljka do petka, od 18 do 24 sata, a vikendom od 10 do 24. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje!

Također, ne propustite neizostavnu zabavu svakog petka, u restoranskom dijelu s Pecom. Sve ostale informacije su na službenoj Facebook i Instagram stranici.

Vaša reakcija na temu