Zagrebačka filharmonija u Lisinskom će izvesti Huljićevu glazbu iz TV serija i filmova

Zagrebačka filharmonija u Lisinskom će izvesti Huljićevu glazbu iz TV serija i filmova

Prvi put na koncertu će se moći čuti evergreen 'Dva put san umra' u verziji s orkestrom

Nakon rasprodanog koncerta Vlatka Stefanovskog, za završetak ovosezonskog Off ciklusa priprema se pravi glazbeni spektakl 'U svom filmu'. Najveći majstori filmske glazbe poput Morricone, Rota, Williams i drugih, u filmskim i TV klasicima Igra prijestolja, Harry Potter, Kum, Miris žene i Tko pjeva zlo ne misli, upotpunit će doživljaj za sve ljubitelje filmske glazbe na koncertu Zagrebačke filharmonije. U drugom dijelu programa očekuje se glazba Tončija Huljića iz popularnih TV serija i filmova s premijerom velikog evergeena 'Dva put san umra', s gotovo 700 tisuća pregleda na YouTubeu, koju će publika u Lisinskom sada prvi put čuti u živoj koncertnoj izvedbi.


Skladbe će izvoditi veliki orkestar Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Mirana Vaupotića, potom Tonči Huljić i njegov Madre Badessa Band, sopranistica Antonella Malis koja će nastupiti u poznatim temama Golikova remekdjela 'Tko pjeva zlo ne misli' te Hana Huljić, a uz sve njih i članovi Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić

- U petak, 3. svibnja, u Lisinskom u 19.30 sati isključite probleme, uključite glazbu i budite u svom filmu - poručuju organizatori. 


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare