Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nemi Bulat ZAKON ZAGORE Predstava koju morate pogledati

ZAKON ZAGORE Predstava koju morate pogledati

Fabula obuhvaća razdoblje od 1945. godine do danas

Predstava 'Zakon Zagore' u režiji Ivana Lea Leme otvara sezonu u Gradskom kazalištu mladih ove subote, 30. rujna. Tema života mjesta Dalmatinske zagore koja se susreće sa splitskim mentalitetom i izazovima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Heroina predstave Anđa iz malenog sela dolazi do digitalnog doba. Naime, fabula Zakona Zagore obuhvaća razdoblje od 1945. godine do danas, pa osim intimne povijesti likova, donosi i društveno političku povijest ovih naših turbulentnih zakutaka. Kroz melodramatičnu priču isprepliću se komični, ali tragikomični prizori sudbina koje su nam svima i poznate i nepoznate i u kojima možemo i prepoznati i napokon upoznati svoje pretke, ali i same sebe. 

- Ansambl Gradskog kazališta mladih otkrit će vam što se događalo u pozadini nekih uzbudljivih obiteljskih i povijesnih okolnosti. Predstavit ćemo vam neke junake i antijunake koji su motikama doveslali do mora i, nadamo se, po običaju, zamisliti vas i zabaviti - naveli su iz GKM-a.

Ulaznice se mogu osigurati online kupnjom na gkm.hr ili rezervirati pozivom na 021/344-979.

Vaša reakcija na temu