Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZALJUBLJENI SERVANTES U kafiću mural u čast kultne scene iz Našeg malog mista

ZALJUBLJENI SERVANTES U kafiću mural u čast kultne scene iz Našeg malog mista

Svaka čast vlasniku što čuva 'komad lipote', a kako nam je rekao, neće na tome stati

Popiti kavu dok u vas gledaju Boris Dvornik, Karlo Bulić i Ivica Vidović iz kultne serije Naše malo misto je poseban gušt.

U splitskom kafiću Tempera vlasnik se odlučio na nesvakidašnji potez, na muralu u obliku filma odlučio je oživiti jednu od najnevinijih scena iz serije nastale prema djelu Miljenka Smoje. Umjetnik, Raketa je oslikao Servantesa, Roka Prča i dotura Luigija iza zida. Poznavateljima serije odmah se 'odvrti' cijeli film, nevini i idealistični Servantes koji se zaljubljuje u Dalmatinku koja pere robu. 

'Kakva krasna divojka, božanstvena lipost. Prvi nedirnuti cvijetak, krasna divojka', govori Servantes koji je u svojoj nevinosti vidio samo ljepotu.

Svaka čast vlasniku što čuva 'komad lipote', a kako nam je rekao, neće na tome stati. U produžetku će napraviti još jednu scenu iz Našeg malog mista. 


Vaša reakcija na temu