Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAPLEŠI! Salsa, zumba, plesni vrtić, MTV Showdance, reggaeton, twist models, pilates i medicinska gimnastika te prvi put i tečajevi sambe i orijentalnog plesa

ZAPLEŠI! Salsa, zumba, plesni vrtić, MTV Showdance, reggaeton, twist models, pilates i medicinska gimnastika te prvi put i tečajevi sambe i orijentalnog plesa

Počeli jesenski upisi za parove, djecu i solo u Centru plesa Split 3 na području Splita, Trogira, Kaštela, Solina i Podstrane. Čitateljima Dalmatinskog portala nagradna igra!

Nakon svih online treninga od kuće, vrijeme je i za povratak u plesne dvorane uz sve epidemiološke mjere - mjerenje temperature na ulazu, dezinfekcija i evidencija polaznika, a prema preporukama Stožera, broj polaznika ograničen je na maksimalno 14 po grupi pa odaberite jutarnji ili večernji termin i rezervirajte odmah svoje mjesto na WhatsApp: 098 330 260.

Fitness programi: Zumba fitness, Medicinska gimnastika i Pilates, Full body kružni trening
Solo plesovi: Reggaeton, Dancehall, Samba, Orijentalni / Belly dance, Capoeira
Plesovi u paru: Latin mix: Salsa / Bachata / ChaChaCha
Programi za djecu: plesni vrtić 3 - 6 g., MTV Show Dance 6 - 12 g., Twist models škola manekenstva, Karate

Nagradna igra: ove godine za čitatelje organiziramo i nagradnu igru organiziranu na Facebook stranici Dalmatinskog portala. Svakoga dana prvog tjedna upisa od 28.9.2020 do 2.10.2020. podijelit ćemo po 4 mjesečna tečaja! Potrebno je samo u komentaru ovog članka napisati naziv plesa i tagirati osobu s kojom želite na taj plesni ili fitness program. Svakoga dana u ponoć objavit ćemo po 4 dobitnika.

Opširnije o svim programima...

DJEČJI PLESNI PROGRAMI

Za djecu na odabiru su 4 programa: Plesni vrtić 3 - 6 g., MTV Show Dance 6 - 12 g., Twist models škola manekenstva, Karate.

Plesni vrtić za najmanje organiziran je u grupi 3 - 6 g. dva puta tjedno. To je najvažnije doba u razvoju djeteta u budućeg 'plesača', jer se osim osnova svih plesova i plesnih tehnika djeca uče i koordinaciji u prostoru i interakciji sa ostalim plesačima.

Postoji i odličan paket trening za majke i djecu u isto vrijeme: Zumba fitness + plesni vrtić: dok dijete usvaja prve plesne korake, mame imaju priliku i preko zime biti u dobroj formi.

MTV / Showdance 6-12 g. je grupa koja se najviše natječe i u koju djeca koja vole nastupe rado upisuju. Grupa kreće i sa početnicima ove godine pa treba što prije rezervirati svoje mjesto.

Twist models škola manekenstva

I ove školske godine u Splitu kreće tečaj manekenstva pod mentoricom miss Hrvatske Katarinom Prnjak. Upisuju se dva uzrasta djece 6 - 10 g., 11+ g. Kako kvalitetnog rada s djecom posljednjih godina u Splitu nedostaje, kreće ozbiljan rad od najranijih uzrasta. Buduće modele očekuje puno rada na hodu, držanju, poziranju, fotografiranju, učenje o ishrani, zdravom životu, tjelovježbi ali i danas vrlo važnoj promociji kroz foto bookove, društvene mreže itd. Kroz školsku godinu organizirat će se i dvije revije od kojih je prva već na Božić ako epidemiološke mjere dopuste. Važno je to da djeca steknu iskustvo i razbiju strah od publike, a to samopouzdanje pomoći će im u svemu čime se bave u životu.

Mogući su angažmani i za razna snimanja reklama, serija i filmova…

Za fizički zahtjevniju djecu preporučuje se Karate Kyokushin koje vode osvajači medalja, te je najbolji program za fokusiranje natjecateljski orijentirane djece. 

Solo plesovi

Solo plesovi koji su neki namijenjeni odraslim muškarcima ili ženama ali i mlađima - već od 14 g. su redom reggaeton, dancehall, samba, orijentalni / belly dance, capoeira.

Dok su reggaeton, dancehall i capoeira namijenjeni i muškarcima i ženama, po prvi puta otvaraju se početni tečajevi sambe i orijentalnog / belly dancea s instruktoricom Polinom Mytko koji su namijenjeni samo djevojkama i ženama. S Polinom Mytko moći se se zaplesati i u dvoranama na Splitu 3 i u dvorani F1 za područje Kaštela i Trogira. 

Svaki od plesova prate poznati hitovi, pa u reggaeton ritmu pjevaju i Shakira, Jennifer Lopez, Daddy Yankee, Beyonce, a gotovo kompletna domaća i 'cajka' scena je svoj ritam prilagodila reggaetonu  - Rasta, Maja Šuput, Rozga, Jala Brat i Buba Corelli itd..

Ako volite dancehall, to su vjerojatno izvođači Sean Paul, JayZ, Shaggy, Charly Black...

Capoeira je afro-brazilska borilačka vještina koja kombinira ples akrobatiku i glazbu. U Brazilu dok djevojke plešu sambu, na iste ritmove muškarci prakticiraju capoeiru. Od sada i u Splitu uz Capoeira Amazonas tim.

Fitness programi

Ovisno o intenzitetu vježbe moguće je odabrati Zumba fitness, Medicinsku gimnastiku i Pilates te Full Body kružni trening. Mogući su treninzi i u jutarnjim i u večernjim terminima.

Zumba fitness se održava osim u Centru plesa i na drugim lokacijama: Trogir / Kaštela, Solin i Podstrana. Lokacije dvorana, raspored termina i popunjenost pojedinih grupa Zumba fitnessa provjerite na telefon 098 330 260

Plesovi u paru

Muškarci i žene mogu u paru zaplesati program Latin mix u kojem će naučiti salsu, bachatu i cha-cha-cha.

Inače nije bilo potrebno dolaziti u paru jer su se parovi izmjenjivali kako bi bolje naučili, no zbog strožih epidemioloških mjera više nije dozvoljena izmjena partnera na satu te je poželjno da se i upišete u paru. Ukoliko baš ne znate nikoga s kime bi zaplesali, potražite nekoga na našoj službenoj Facebook stranici Centra plesa ili Salsa Split ili ostavite vaš kontakt na info pultu Centra plesa.

Tečajevi se održavaju dva puta tjedno a cilj je plesati i uživati na salsa partijima koji se organiziraju na raznim terasama i kafićima, naravno ove godine se čeka da epidemiološke mjere popuste. Do tada se može iskoristiti vrijeme i dobro u dvorani naučiti plesati.

Za sve upise i informacije te rezervaciju mjesta u grupi kontaktirajte telefonski ili na WhatsApp: 098 330 260

Vaša reakcija na temu