Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Započnite godinu najboljim shoppingom
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Započnite godinu najboljim shoppingom

Provjerite popuste koji vas čekaju

Prva srijeda ove godine u City Centeru one obećava odlične ulove. Naime, uz već postojeća sniženja, čekaju vas dodatni popusti povodom omiljene Žute srijede. A to znači samo jedno – vrijeme je da se zaputite u shopping avanturu. Prije nego krenete u kupnju, provjerite popuste koji vas čekaju.

Zavirite u ponude trgovina i pronađite artikle snižene i do 70%. Bez obzira jeste li u potrazi za novim čizmama za sebe ili cipelicama za mališane, puff jaknom ili oversized kaputom, pencil suknjom ili trapericama klasičnog kroja – ovo je savršena prilika da obnovite svoju garderobu i u novu godinu zakoračite u neodoljivim modnim kombinacijama.

A nakon shoppinga, svratite u Cineplexx i danu dajte filmsku dimenziju. Uživajte u najnovijim filmskim hitovima po cijeni već od 25 kuna, a uz svaku kupljenu ulaznicu čeka vas i gratis donut u Bobisu. Neka obična srijeda postane nezaboravna srijeda uz City Center one.

Vidimo se!

Vaša reakcija na temu