Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Zaposlenik u kinu otkrio prevaru s kokicama

Zaposlenik u kinu otkrio prevaru s kokicama

Količina je ista, a plaćete više

Kokice i piće savršena su pratnja svakom filmu. Međutim, Amerikanac June Long je na TikToku podijelio video u kojem otkriva kako prodavači kokica u kinima u Americi mogu prevariti kupce te im savjetovao da nikad ne uzimaju srednje kokice nego samo male ili velike.

U video June naručuje prvo male kokice za 5,30 funti (46 kuna), ali onda se predomisli i odlučuje na srednju veličinu. Zatim pokazuje kako kino djelatnik kokice iz male vrećice prebacuje u srednju koja se napuni do vrha.

June je tako htio pokazati kako su veličine kokica u kinima prijevara i da su srednje veličine jednake malima, ali skuplje. Njegov video je ostvario 9,3 milijuna pregleda, a mnogi su bili ogorčeni, piše Mirror, prenosi Poslovni dnevnik.

@thatcoolguy.25597

Reply to @h.b.lowe this is the third time posting this ##fyp ##foryou ##popcorn ##xbyzca

♬ original sound - June long
Vaša reakcija na temu