Željko Bebek poručio s Rive: Koncert u Spaladium Areni bit će jedan od najdražih i najvećih u mojoj solo karijeri

Željko Bebek poručio s Rive: Koncert u Spaladium Areni bit će jedan od najdražih i najvećih u mojoj solo karijeri

Legendarni pjevač je u društvu sina Zvonimira najavio koncert 21. prosinca

Željko Bebek ponovno stiže u Split, i to u Spaladium Arenu, gdje će nastupiti u subotu, 21. prosinca. Nakon što je protekle godine napunio splitske Gripe, 73-godišnji glazbenik ovaj se put stiže u nešto veću dvoranu. Legendarni pjevač danas je u Splitu najavio svoj koncert te poručio kako se priprema za 'najljepši koncert u karijeri'.

- Jedva čekam koncert u Spaladium Areni koji će biti jedan od najdražih i najvećih u mojoj solo karijeri. Drago mi je da je to baš u Splitu, gradu kojeg posebno volim jer veliki dio godine provodim baš tu. Rekao bih da sam skoro na neki način građanin Splita - ispričao je Bebek koji svoj brod veže u lučici Spinut i od tamo plovi Jadranom.


- Volim Split, od trobojnice i križa na Marjanu pa do najskrovitijih mjesta, Dioklecijanove palače, i Grgura, staro Hajdukovo i Rivu i Zapadnu obalu, Marmontovu i ribarnicu, moj dragi Spinut i sve ljude tamo, njihovu narav i beskrajnu ljubav za 'bile' i svu splitsku okolicu, od Trogira i Kaštela do Cetine. I svako mjesto na kojem sam u životu bio u Splitu, u ruci držeći mikrofon - poručio je.

Kako nam je ispričao, pozornica će biti posebno uređena za splitski nastup.

-Dolazim s najboljom produkcijom, čut će se moj bend, Bebek & The band, koji je bio i na prošlogodišnjem koncertu na Gripama, poneki gost i pjesme koje poznaju sve generacije. Za ovu priliku bend će biti proširen za gudače i neke puhačke instrumente. Imam namjeru dovesti jednog gosta iz Italije ukoliko bude slobodan. Inače, sa mnom je svirao prije 50 godina i tu obljetnicu sam na neki način želio obilježiti u Splitu - otkriva nam pjevač kojeg posebno veseli što će pozornicu dijeliti sa sinom Zvonimirom.


- Zahvalan sam što mi se u životu dogodila velika sreća. Moj sin je porastao i dovoljno napredovao kao gitarist da može svirati s mojim bendom. Posebno me veseli što ću sa Zvonimirom nastupati na svom najvećem nastupu u svojoj solo karijeri. On plijeni pozornost publike, naročito mlađih. Dobar je gitarist, savršeno vlada pozornicom, rođeni showman. Iako mu je tek šesnaest godina, postao je stalni član benda. O mome zadovoljstvu je suvišno govoriti - zaključio je Bebek.

RTL music organizator je ovog koncerta. Bebek im se zahvalio na suradnji te vjeruje kako će se nastaviti iduću godinu na još veće evente.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55160, "");
Pregledaj komentare