Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Žena sa savršenim nogama: Jolina supruga otvorila Instagram i odmah oduševila

Žena sa savršenim nogama: Jolina supruga otvorila Instagram i odmah oduševila

Otkrila je i zašto tek sada

Ana Čagalj široj je javnosti poznata kao supruga jednog od najpopularnijih domaćih glazbenika Joška Čaglja.

Ana i Jole vjenčali su se davne 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka te danas slove za jedan od najstabilnijih domaćih parova za koje se sve ove godine nije vezao niti jedan skandal.

Kako pjevač često ističe u intervjuima, u braku mu je sjajno, a par zajedno ima i četvero djece - tri djevojčice i sina koji je stigao krajem 2019. godine.

Par tu i tamo podijeli intimu s javnošću, no ništa previše, ali ipak, Jole je već godinama prisutan u medijima i na društvenim mrežama zbog posla koji radi.

Ana je gotovo uvijek uz njega, no ipak se ne voli toliko medijski eksponirati, već je posvećena djeci, pa nas je itekako iznenadilo kada smo saznali kako je otvorila svoj Instagram profil.

'Dugo sam se odupirala priključiti se na bilo koje društvene mreže, jer nisam imala vremena. Kad nešto radim ili napravim, volim da je to kako treba. Dapače, sad imam još manje vremena, ali s obzirom na koronu i ovu cijelu situaciju, zapravo se uopće ne družim, a nemam ni vremena s obzirom na malu bebu, školu i sve ostale aktivnosti. Instagram mi je trenutno jedini prozor u svijet, na taj način komuniciram s ljudima s kojima se ne viđam. Interesantno mi je bilo krenuti pa ćemo vidjeti kako će mi ići. 

Realno, vjerojatno sam zadnja od svog društva koja je otvorila profil na Instagramu, tako da su me i one potakle da se zainatim, a i da im pokažem da ga mogu i ja imati', otkrila je za RTL.

Inače, Anu mediji često hvale zbog izgleda i istančanog modnog ukusa, a svaki put kad izađe u javnost raspravlja se o njezinim vitkim nogama i fantastičnoj liniji koju je vratila i dva mjeseca nakon rođenja četvrtog djeteta.


Vaša reakcija na temu