Zijah Sokolović oduševio splitsku publiku u GKM-u

Zijah Sokolović oduševio splitsku publiku u GKM-u

Zakazana je nova predstava za 5. prosinca

Glumac Zijah A. Sokolović sinoć je u Gradskom kazalištu mladih u Splitu izveo predstavu 'Lijevo desno glumac'. U skoro dva sata Zijah se družio s publikom i objašnjavao im kako sami mogu biti glumci u svojim životima i kako objektivno sagledati život oko sebe u svakodnevnim subjektivnim trenutcima. Publika nije skrivala oduševljenje te su ga ispratili dugim pljeskom u nadi da će uskoro ponovno posjetiti Split, a to je Zijah i obećao. Stoga je zakazana nova predstava za 5. prosinca u 19.30 sati u GKM-u. 


- Publika je bila zanimljiva i zainteresirana, a to je važno jer i mi glumci smo promatrači publike, baš kao što i ona promatra nas. - istaknuo je Zijah.

Zijah A. Sokolović je duhovito, filozofski, kabaretski, s nizom primjera i usporedbama stvarnosti i teatarske umjetnosti, učio gledatelje da spoznaju da su i oni 'glumci u svom teatru' i da mogu biti umjetnici u svom životu.

- Zadovoljni smo interesom publike i reakcijama na predstavu te pozivam sve koji nisu uspjeli osigurati ulaznice za ovu izvedbu da nabave svoje za 5. prosinca. - kazao je Ivo Perkušić, ravnatelj GKM-a.

Ulaznice za predstavu 5. prosinca mogu se rezervirati na telefon 021/344 979, a cijena ulaznice u pretprodaji je 80 kuna dok je na dan izvedbe 100 kuna. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53959, "");
Pregledaj komentare