Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zimska adventura u Trogiru: Jura Stublić, Frajle, zvijezde 'A strane', a za doček pjeva Marko Pecotić!

Zimska adventura u Trogiru: Jura Stublić, Frajle, zvijezde 'A strane', a za doček pjeva Marko Pecotić!

Jutarnji program rezerviran je za najmlađe i prepun raznih predstava, bajkaonica, facepaintinga, radionica...

Treća po redu Zimska adventura u Trogiru službeno započinje u srijedu, 4. prosinca humanitarnom feštom 'Kad se male ruke slože' na Maloj pjaci, a bit će to samo uvertira u niz događanja, koncerata, igraonica, izložbi, predstavljanja knjiga, gastro prezentacija i predstava koje će se u srcu trogirske gradske jezgre odvijati sve do 5. siječnja 2020.

Zimska adventura postaje lijepa tradicija u Radovanovom gradu, događaj koji donese puno živosti u grad i tijekom zime.

- Vjerujem da smo programom ove godine ljestvicu dignuli još malo više. Imali smo velik odaziv sjajne reakcije ljudi u prve dvije godine i to je znak da je ovakav događaj bio jako potreban Trogiru, a dolazili su nam i posjetitelji iz drugih gradova iz okolice što je pokazatelj da smo pogodili s odabirom izvođača - istaknuo je Viktor Novak, dogradonačelnik.

I ove godine jutarnji i popodnevni sati rezervirani su za najmlađe, 6. prosinca doček je Sv. Nikole, a narednih mjesec dana bit će tu bajkaonice, facepainting, radionice, predstave...

- Što se tiče večernjeg programa, 6. prosinca otvaraju ga zvijezde 'A strane', sjajni Matija Cvek kojemu će se pridružiti Vjeko i Eni. U narednim danima slijede koncerti Klape Iskon, Amela Ćurića, Frajli, Sandija, Jure Stublića i Filma... Na Staru godinu imamo i jutarnji doček za koji su zaduženi naši Trogirski kanti, a u novu godinu uvest će nas Marko Pecotić - rekao je dogradonačelnik Novak.

Detalajn progeam objavljen je na gradskim stranicama.

Vaša reakcija na temu