Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zimska akcija u DanKüchenu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Zimska akcija u DanKüchenu

Brend je četvrtu godinu zaredom dobio nagradu za najbolju robnu marku u svijetu kuhinja

Zimska akcija u DAN-u znači samo jedno - u tijeku je veliko sezonsko sniženje s popustima do čak -55% na nove kuhinje, a ako budete dovoljno brzi u DanKüchen studiju će Vam omogućiti i dodatnih -10%. 

Kako u DanKüchen studiju vole misliti na sve, pripremili su i nevjerojatne cijene na čak 4 modela Whirlpool ugradbenih aparata. Tako će Vaša nova kuhinja bila potpuna prilikom realizacije. 


Whirlpool set 4 ugradbena aparata nude po najboljoj cijeni u Hrvatskoj. Ugradbeni hladnjak, pećnica s pirolizom, perilica posuđa i indukcijska ploča optimalnih dimenzija te neupitne kvalitete – uz narudžbu u DanKüchen studiju sada su samo 12 999,- kn. 

Zašto odabrati DanKüchen? 


Mnogo je prednosti DAN kuhinja. Proizvodnja smještena u Austriji za sve elemente DanKüchen kuhinja nužno znači tvorničku garanciju. Bočne stranice kliznih elemenata podebljane su 8 milimetarskim kaljenim staklom, što osigurava da sve u elementu i ostane unutra prilikom otvaranja. Višegodišnje jamstvo odnosi se i na Blum okove, a pojačani korpusi od 18 mm nude svim korisnicima sigurnost i izdrživost te dugotrajnost. 


Bez nadoplate možete naručiti 10 cm dublju radnu plohu od standarda, a u DanKüchen vole reći da njihove kuhinje nemaju standard, već je standard kupac koji kuhinju prilagođava sebi.

Visina korpusa također je prilagodljiva Vašim željama, a podnožje/cokl ako želite da bude veće unutar sebe može sadržavati skrivene klizne elemente za više prostora i čistije linije kuhinje. 

Kuhinje broj 1

DanKüchen brend je četvrtu godinu zaredom dobio nagradu za najbolju robnu marku u svijetu kuhinja! Ovo prestižno priznanje temeljeno je na najvećem austrijskom istraživanju tržišta u kojem je  DanKüchen brend izabran između čak 1500 marki, na temelju 60 000 intervjua. 


Vrijeme je za novu kuhinju? DanKüchen je tu za Vas. 

DanKüchen Split

Lovački put 7, Split

Kontakti:

dankuchen.split@gmail.com

+385 21 648 659

Radno vrijeme:

PON – PET: 9.00 – 20.00

SUB: 9.00 – 14.00

NEDJELJOM I BLAGDANOM: Zatvoreno

Vaša reakcija na temu