Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZIMSKE RADOSTI NA KUPRESU Jednodnevni izleti subotom i nedjeljom iz Splita
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ZIMSKE RADOSTI NA KUPRESU Jednodnevni izleti subotom i nedjeljom iz Splita

Aranžman uključuje prijevoz autobusom, pratitelja iz mjesta polaska i organizaciju putovanja

Svake subote i nedjelje agencija Delminium travel organizira jednodnevne izlete na Kupres (skijalište Čajuša). Kreće se autobusom iz Splita rano ujutro u 6.30 sati, a na Kupresu se boravi do 17 sati.

Cijena izleta za odrasle je 80 kuna, za djecu do 10 godina - 72 kune, a uključuje prijevoz autobusom, pratitelja iz mjesta polaska i organizaciju putovanja. Cijena ne uključuje hranu na skijalištu, ski kartu, najam opreme, putno osiguranje...

Zbog COVID-19 mjera svi putnici moraju imati EU digitalnu covid potvrdu ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili negativan antigenski test ne stariji od 48 sati. Djeca do 12 godina su izuzeta od testiranja.

- Provedite sunčani vikend pred nama na Kupresu. Uživajte u snježnim radostima, skijanju, sanjkaju i kupreškim specijalitetima s prijateljima i obitelji - poručuju iz agencije.

Izlete agencija organizira tijekom cijele zimske sezone dok skijalište bude otvoreno.

Sve informacije i rezervacije mogu se dobiti na telefon 021/643-422, putem maila info@delminiumtravel.hr i na njihovoj internetskoj stranici.

Vaša reakcija na temu