ZIMSKI AKVAREL Svake srijede uživajte u latino ritmovima na Rivi

ZIMSKI AKVAREL Svake srijede uživajte u latino ritmovima na Rivi

Kroz plesni program i animacije salse, zumbe i bachate posjetitelje će voditi iskusni plesači plesne škole Baila conmigo

Bliže nam se blagdani, a kako se bolje zabaviti i zagrijati nego uz ples. I ove godine u sklopu 'Zimskog akvarela' pleše se na Rivi. Svake srijede od 20 do 23 sata posjetitelji će moći uživati u latino ritmovima. Kroz plesni program i animacije salse, zumbe i bachate vodit će ih iskusni plesači plesne škole Baila conmigo.

Plesni studio 'Baila conmigo' u Splitu djeluje tri godine, a osnovali su ga dugogodišnji međunarodni plesni instruktori i zaljubljenici u karipske plesove Jerko Cvitanić i Maja Pelicarić. Salsu i bachatu plešu dugi niz godina, a široj publici predstavili su se kroz sudjelovanje na dvadesetak domaćih i međunarodnih festivala u posljednjih 9 godina. 

Njihov talent i stil prepoznat je i tražen, pa tijekom navedenog perioda intenzivno prenose svoje plesno znanje u Splitu, Dubrovniku, Šibeniku, Zadru, Rijeci, Varaždinu i Zagrebu. Njihova ljubav prema plesu, ali i stručni i profesionalni pristup radu rezultiraju širenjem ovih trenutno najpopularnijih društvenih plesova u svijetu i stvaranju brojnih zaljubljenika u ove plesove.


Jerko također vodi i plesni fitness program 'Dance Fit' s elementima istih plesova gdje sa svojim kineziološkim znanjem podupire i olakšava put do savršene linije. Također sudjeluju u projektu Sveučilišta u Splitu koji se održava na kampusu gdje je studentima omogućeno da zaplešu salsu i bachatu. Plesni studio održava tečajeve plesa u Pomak centru na Stinicama.

Već u prvom ovogodišnjem vikendu imate priliku naučiti svoje prve plesne korake salse i bachate. Treninzi su subotom i nedjeljom u 19 sati, a Dance Fit treninge možete pohađati ponedjeljkom, srijedom i petkom u 20 sati. 

- Pridružite nam se i vidimo se u Pomak centru, Stinice 22 - pozivaju iz Baila conmigo.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55190, "");
Pregledaj komentare
29