Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŽIVA KNJIŽNICA U ZONI Govorit će se o nasilju, diskriminaciji, strahu i nerazumijevanju

ŽIVA KNJIŽNICA U ZONI Govorit će se o nasilju, diskriminaciji, strahu i nerazumijevanju

Klub Zona pripremio je druga događanja kroz prosinac

U ponedjeljak i utorak, 9. i 10. prosinca, od 18 do 20 sati, zainteresirani sugrađani dobit će priliku iz prve ruke, kroz opuštene individualne razgovore, čuti osobne ljudske priče o nasilju, diskriminaciji, strahu i nerazumijevanju koje će doprinijeti smanjenju predrasuda.

- Žive knjige, odnosno govornici, u ponedjeljak će biti na raspolaganju za razgovore o izazovima disleksije i disgrafije, homoseksualnosti, aktivizmu za ljudska prava i životu bez roditelja, a u utorak će teme biti beskućništvo, život sa psihozom, preživljavanje svih vrsta nasilja i couchsurfing - najavljuje Andrea Jakus iz Info zone, napominjući da je posudba živih knjiga, odnosno termin za razgovor, ograničen na pola sata i besplatan, no da je dobrodošla najava dolaska putem prijavnice na klubzona.net.

Osim toga, klub Zona je pripremio i druga događanja u prosincu. Biciklopopravljaonica je danas od 17 do 20 sati, a slijedi šahovsko popodne od 18 do 20 sati. Turnir u šahu je u subotu, 21. prosinca, od 16.30 do 20 sati. Večer modernih društvenih igara: 'Ajmo se igrat!' je u subotu, 7. i 21. prosinca, od 20 sati, živa knjižnica 9. i 10. prosinca od 18 do 20 sati, a književna čajanka 9. prosinca u 20 sati. 

Vaša reakcija na temu