Foto: Milan Šabić Zlatko Dalić nakon koncerta 'To je moja zemlja': Uživao sam u svakoj pjesmi, jedva čekam da na Poljudu igramo utakmicu!

Zlatko Dalić nakon koncerta 'To je moja zemlja': Uživao sam u svakoj pjesmi, jedva čekam da na Poljudu igramo utakmicu!

Nadam se da ćemo što prije igrati na Poljudu, to je moja želja, ali ne odlučujem ja

Na koncertu 'To je moja zemlja', u čast hrvatske glazbe, na Poljudu je uživao i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Pjevao je u svečanoj loži, ali potpuno ga je, prema onome što smo vidjeli, ponijela Thompsonova 'Lijepa li si'. Snimao je mobitelom publiku, zagrljen plesao tijekom neslužbene himne nacionalne nogometne vrste.

- Iako sam bio umoran od Osijeka i puta, uživao sam u svakoj pjesmi, u svakom djeliću ovog koncerta, kako sam vidio kao i svi na Poljudu. Zaista je prelijepo bilo. Puno emocija, puno lijepih pjesama, pogotovo pred kraj kad su bile naše domoljubne - kazao nam je izbornik u Hajdukovom 'Bijelom salonu' neposredno nakon koncerta.

Upitali smo ga i koliko želi osjetiti navijačku atmosferu na utakmici reprezentacije na Poljudu.

- Naravno da jedva čekam! To je moja želja koju sam izrazio i mislim da bi to bilo još ljepše i bolje, kao što je bilo i u Osijeku. Nadam se da ćemo što prije igrati na Poljudu, to je moja želja, ali ne odlučujem ja - rekao nam je Dalić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(46753, "");
Pregledaj komentare
29