Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zlatna gimnastika za blagdansku nedjelju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Zlatna gimnastika za blagdansku nedjelju

Zabavite se uz gimnastičke performanse i nastupe Albine i Damira Kedže

Gimnastika je sport koji osvaja svojom elegancijom, neovisno o uzrastima. U to će vas uvjeriti članovi Gimnastičkog kluba Marjan i Doma za starije i nemoćne 'Didin dom', Kaštel Novi, koji će u nedjelju, 17. prosinca, od 17 sati u prizemlju City Centera one posjetiteljima priuštiti pravi spektakl.

Naime, kroz projekt Zlatna gimnastika - osmijehom kroz život, Gimnastički klub Marjan zajedno s Rotary klubom Split PLUS i City Centerom one želi osvijestiti važnost tjelesne aktivnosti i socijalizacije kod umirovljenika kroz bazičnu i prilagođenu gimnastiku.

A osim odličnih performansa velikih i malih gimnastičara, atmosferu će dodatno zagrijati glazbeni nastupi Albine Grčić i Damira Kedže, koji će izvesti svoje najpoznatije hitove.

I zato, ove se nedjelje vidimo u City Centeru one!

Vaša reakcija na temu