Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com ZLATNA IGLA Hrvatska televizija prenosi najdugovječniju modnu priredbu u Hrvatskoj

ZLATNA IGLA Hrvatska televizija prenosi najdugovječniju modnu priredbu u Hrvatskoj

U nedjelju, 27. listopada

Zlatna igla, najdugovječnija modna priredba u Hrvatskoj, revija aktualnih kreacija zagrebačkih obrtnika i ove godine u izravnom je prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji!

Po 89. put modnom će pistom prošetati manekenke i menekeni najavljujući novu modnu sezonu. Prijenos sa Zagrebačkog velesajma bit će u nedjelju, 27. listopada na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) od 19 sati.

Svoje modele predstavit će: BiteMyStyle by Zoran Aragović, Modni salon Dora, ETNO MARA by Marija Milković Pancer, Milena Rogulj, Iva Karačić, Ivana Jurić Design, Krojački obrt Jura, DNK by Nada Došen, PETAR by Lidija Skočibušić, Katelier Design, Muška moda Šabić, NIT by Ana Žarković, Modni krznarski salon Dvoravić, Vjenčanice Ljubav i ALDUK.

Uz modne obrtinke, ovaj će se put predstaviti i Sekcija zlatara, odnosno Zlatarne Bashota, Jelinek, Medaković i Popek, autorski nakit Lapidarium te zlatarnice JP&R Oktogon.

Glazbena gošća večeri je Sandra Bagarić.

Modno događanje odvija se pod visokim pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, Tomislava Tomaševića.

'Već niz godina kao urednica surađujem s Udruženjem obrtnika grada Zagreba u pripremama i izvedbi Zlatne igle te se svake godine tomu iznova radujem. Poseban je to sadržaj za televiziju i nastojimo ga svake godine osvježiti nekim drukčijim pojedinostima. Vjerujem da će ljubitelji mode i ovoga puta iskreno uživati u izravnome prijenosu modne revije te da će svatko na toj modnoj pisti pronaći i nešto za sebe. Promičimo hrvatsko', poručila je HRT-ova urednica i Zlatne igle Uršula Tolj.

Voditelj je Mario Sedmak, redatelj Tihomir Žarn, urednica Uršula Tolj.

Vaša reakcija na temu