Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zlatna vrata otvaraju izložbeni prostor nakon više od 2 mjeseca

Zlatna vrata otvaraju izložbeni prostor nakon više od 2 mjeseca

Predstavljene su izložbe koje se mogu pogledati od sutra

U Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, nakon više od dva mjeseca, ponovo se otvara izložbeni prostor. Predstavljaju izložbe koje će biti postavljene narednih mjeseci.

Rezultate likovnog izazova pod nazivom 'Pogled kroz prozor', nakon virtualne izložbe koja je nastala u karanteni, može se pogledati u Lođi 20., 21. i 22. svibnja. Radovi su napravljeni tehnikom i u formatu po izboru pojedinca, odnosno onim što se našlo kod kuće.

Izložbe pod nazivom 'Premijere' od 2008. godine organiziraju se u suradnji Centra Zlatna vrata i Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu. Premijerna predstavljanja mladih autora Akademije nastavak su tradicije u kojoj su svoj kreativni rad započeli brojni, danas poznati slikari. Od 26. 5. do 5. 6. svoj rad predstavljat će Ana Delalle, a od 30. 6. do 10. 7. Mia Minigo.

Od 18. 6. do 26. 6. bit će postavljena izložba pod nazivom 'Izgradnja društva dobrodošlice' u organizaciji Udruge Mi.

Službenih otvaranja neće biti, a posjetitelje mole da se pridržavaju uputa na ulazu propisanih od HZJZ.

Vaša reakcija na temu