Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Srebrna medalja 'Dan vjenčanja' / Foto: Iva Komesar Srebrna medalja 'Dan vjenčanja' / Foto: Iva Komesar
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Znamo što pokloniti za svaku prigodu na koju ste pozvani ove jeseni

Ako želite nešto malo drugačije, kreativnije i posebnije...

Sredina kolovoza jedna je od onih velikih prekretnica u godini, koja jasno označuje zalazak bezbrižne sezone ljetovanja i povratak u ono što definiramo kao 'stvaran život'. A vraćati se realnosti znači i zaviriti u svoje virtualne kalendare i ondje provjeriti što nas sve očekuje od obaveza u nadolazećim tjednima i mjesecima. Društveni kalendari za rujan i listopad uvijek su prepuni raznih svečanosti dragih ljudi u našim životima, što znači da ćemo svoje mjesto za stolom imati na mnogim jesenskim vjenčanjima, krstitkama, promocijama i rođendanima.

Profesionalan gost na posebne prigode nikad ne dolazi praznih ruku, a s povratkom u grad, brojne uzvanike jesenskih svečanosti očekuje potraga za idealnim poklonom kojim će bliskim ljudima uljepšati slavlje. Ako varirate između toga da nemate ideja što darovati i toga da želite nešto malo drugačije, kreativnije i posebnije, adresa koja će pomiriti sve vaše želje i težnje u jedno je ona Hrvatske kovnice novca


Ana Divković, mag.art., Nikola Vudrag, univ.bacc.art. / Foto: Branimir Kralj


Hrvatska kovnica novca uz optjecajni novac proizvodi i prigodni kovani novac, zlatnike i srebrnjake, kao i zlatne i srebrne medalje. Kroz godine se istaknula kao destinacija za kupovinu poklona koji su univerzalno dobro prihvaćeni, ali i dugoročno pamtljivi, bezvremenski i vječni. Na darovnom asortimanu Hrvatske kovnice novca, svoj su dizajnerski otisak ostavili poznati hrvatski kipari, koji su ovu tradiciju darivanja u Hrvatskoj ne samo sačuvali od zaborava, već ju i ponovno učinili aktualnom, suvremenom i prilagođenom željama potrošača današnjice. 

Zlatnik 'Dalmatinski pas'  / Foto: Iva Komesar


Prigodni pokloni za svaku prigodu na koju ste pozvani

Uz Hrvatsku kovnicu novca možete pokloniti trajno, bilo da vam je na rasporedu nečije vjenčanje, rođenje, krštenje, rođendan ili diploma. 

Svaka od ovih kategorija sadrži proizvode kojima ćete zajedno s dragim osobama proslaviti trenutak zajedničkog okupljanja, ali i darivati ih nečime što ima trajnu vrijednost i što će ih zauvijek podsjećati baš na taj trenutak.

Zlatna medalja 'Sveto krštenje', Srebrna medalja 'Križ' / Foto: Iva Komesar

Zlatnici i srebrnjaci te zlatne i srebrne medalje iz ponude, dolaze s prigodnim motivima vezanim uz samu svečanost ili simboliziraju značajne ličnosti i važna postignuća iz hrvatske povijesti. Ideja njihova darivanja je da nemate puno dodatnog posla: proizvodi dolaze zapakirani u elegantne kutije s certifikatom kojeg svojim potpisom ovjerava guverner Hrvatske narodne banke. Tako u ponudi Hrvatske kovnice novca brzo i jednostavno pronalazite konkretan poklon koji će slavljenicima uljepšati njihovu svečanost, ali i svaki idući dan. 

Stvorite vječnu uspomenu s obitelji i prijateljima već ove jeseni. Učiniti to možete u web trgovini Hrvatske kovnice novca i na sljedećim prodajnim mjestima.

Vaša reakcija na temu