Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Znate li tko je u naručju legendarnog Borisa Dvornika na ovoj fotografiji?

Znate li tko je u naručju legendarnog Borisa Dvornika na ovoj fotografiji?

'Svaka beba zaslužuje da je se ovako voli i grli'

Influencerica Ella Dvornik raznježila je brojne obožavatelje uspomenom iz najranijih dana života. Naime, objavila je fotografiju na kojoj je kao bebu drži djed, legendarni Boris Dvornik.

K tome, uz nju je napisala emotivan tekst o ljubavi prema bebama. Prenosimo ga u cijelosti:

'Voljela bih zamisliti kako je jednoj bebi kad je svi tako vole i grle. Kad samo prima poljupce i zagrljaje. Kad ne zna za ništa što je očekuje i sta svijet donosi. Kad je svijet nježan i posvećen samo njoj. Nekad ta beba i odraste. Onda vidi ovakve fotke i zna da je bila obožavana, držana na dlanu, da su je svi ljudi gradili, ne samo otac i majka, već djedovi i bake, stričevi i tete…Svaka beba zaslužuje da je se ovako voli i grli. Ja, iako sam sad već i sama majka, osjećam se nekad kao beba, kad me mama pita kako sam, kad sam došla doma, kad mi baka kaže 'ne mogu vjerovati da imaš dvoje djece' - mi smo svi zauvijek nečije bebe. Mogu zamisliti da je jako lijepo biti beba , čak i kad se neke stvari čine teške, kao prvi koraci, prva kruta hrana, prve riječi… To je ono što život zanimljivim…Te prve stvari…Jeste i vi nečija beba? 

Vaša reakcija na temu