Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŽRTVA KORONAVIRUSA Odgođen Pričigin: 'Dugo smo vagali, ali smo odlučili zbog odgovornosti prema našoj publici'

ŽRTVA KORONAVIRUSA Odgođen Pričigin: 'Dugo smo vagali, ali smo odlučili zbog odgovornosti prema našoj publici'

Odgođen je za bolja vremena, vjerojatno za rujan, u nadi da će vrućine 'spržiti' opasnu zaraznu bolest koja je, kako kažu, samo odgodila, a ne i zaustavila 'zarazni virus smijeha'

Festival pričanja priča Pričigin, jedan od Splićanima omiljenijih događaja 'pao' je kao žrtva koronavirusa. Nakon dugog vaganja, organizatori su odlučili da se ne održi u zakazanom terminu, od 17.ožujka.

Odgođen je za bolja vremena, vjerojatno za rujan, u nadi da će vrućine 'spržiti' opasnu zaraznu bolest koja je, kako kažu, samo odgodila, a ne i zaustavila 'zarazni virus smijeha'. 

- Na kraju smo, a pogotovo u svjetlu najnovijih restriktivnih preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, odabrali odgoditi do nekog veselijeg, Pričiginu primjerenijeg termina. Nalagala nam je to odgovornost prema svakom vašem dosadašnjem osmijehu i aplauzu, a presudila naša nasušna potreba za svakim od njih - potvrdio nam je direktor Nebojša Lujanović.

Jedna od gošća kojoj se Split posebno radovao, uz standardne 'ubojite' pričiginaše je Amira Medunjanin. Odgoda je i jedinstvenu umjetnicu rastužila.

Vaša reakcija na temu