Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Žuta srijeda koja se ne propušta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Žuta srijeda koja se ne propušta

Omiljena srijeda u mjesecu donosi fantastične popuste!

Duuuugački siječanj konačno je došao svom kraju, stoga se puni elana okrećemo veljači. A za dodatnu dozu dobre energije pobrinuo se City Center one sa svojom Žutom srijedom i odličnim popustima.

Tako vas u trgovinama unutar omiljenog shopping centra čekaju popusti koji sežu do 70%, što je izvrsna prilika za obnovu svoje, ali i garderobe cijele obitelji. Prije nego krenete u kupnju, povjerite popis svih popusta koji vas ove srijede čekaju.

Krećete li u veljači sa sportskim izazovima, razveselit će vas popusti u trgovinama sa sportskom opremom. FootballMania, adidas, Hervis i Sport Vision časte s 20% popusta, dok Shooster uveseljava popustom od 50% na dio asortimana te dodatnih 20% na cjelokupan asortiman. Uz ove ponude, čini se da je svim izgovorima došao kraj.

Ako pak tražite komade kojima ćete upotpuniti svoj svakodnevni look, zavirite u Armani Exchange ili XYZ, koji časte s 20% prilikom kupnje 2 ili više artikala, te LTB Mustang u kojemu vas čeka do 50% popusta, ali i dodatnih 10% na već sniženi asortiman. Obavezno provjerite ponudu trgovine Tom Tailor jer 50% na sve zimske artikle zvuči kao neodoljiva prilika za napuniti vrećice. 

Super uštede čekaju vas i kod odabira odjeće za mališane. Baby Center i Magic Baby časte s  15% na cjelokupan asortiman, Idexe nudi 20% na novu kolekciju, a čak 70% na kolekciju jesen/zima, dok Jacadi Paris posjetitelje mami s 50% popusta.

Tradicionalno nezaobilazna postaje svakako će biti i dm, s 15% na ukupnu kupovinu iznad 200 kn, te Müller s 10% na cjelokupan asortiman, ali i Douglas, Ljekarna SDŽ i Farmacia, čija vas povoljna ponuda neće ostaviti ravnodušnima.

Srijedu obojite u žuto i uživajte u odličnom popustu u City Centeru one! 

Vaša reakcija na temu