Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Žuta srijeda najavljuje povoljan shopping
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Žuta srijeda najavljuje povoljan shopping

Provjerite pogodnosti koje vas čekaju u omiljenim trgovinama

I tek tako ispratili smo ljeto. Vrući ljetni dani ustupili su mjesto prohladnim jutrima i svježim večerima, a zajedno s novim vremenskim uvjetima na scenu su stupili i drugi, topliji modni komadi. Traperice i hoodice, baloneri i kožne jakne, gležnjače i čizme polako, ali sigurno zauzimaju svoje mjesto u garderobi.

Ako ste među onima koje je promjena godišnjih doba zatekla nespremne, ne brinite! Naime, Žuta srijeda City Centera one već ovog tjedna spašava stvar odličnim popustima uz koje ćete kupiti sve što vam treba po neodoljivim cijenama.

Tako vas 20% popusta čeka u trgovinama Armani Exchange, Cesarici, Superdryju i XYZ-u, ali i novootvorenoj trgovini Kigili, u kojoj ćete pronaći baš sve za modernog muškarca. Trgovina Tom Tailor nudi popuste koji sežu do 40%, a odlične pogodnosti čekaju vas i u Optici Optotim, Ghetaldus optici i Optici Anda - jer tko kaže da su sunčane naočale rezervirane samo za ljetne dane? 

Ne zaboravite obnoviti zalihe svoje kozmetičke torbice uz sjajne cijene koje vas čekaju u Ljekarni SDŽ i Farmaciji, a ne propustite zaviriti i u dm i Müller, koji već tradicionalno prve srijede u mjesecu nude popuste kojima je teško odoljeti. 

Provjerite baš sve pogodnosti koje vas čekaju u omiljenim trgovinama u City Centeru one i uživajte u Žutoj srijedi. Vidimo se! 

Vaša reakcija na temu