Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Žuta srijeda se ne propušta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Žuta srijeda se ne propušta

Pripremite popis za kupnju

Najdulji mjesec u godini smo ispratili, stoga je pravo vrijeme da se pripremimo za veljaču. A da ona počne što bolje, pobrinut će se odlični popusti koji vas čekaju povodom Žute srijede u City Centeru one.

Bez obzira jeste li u potrazi za sportskom opremom s kojom ćete dobiti dodatnu motivaciju za treninge, modnim komadima u kojima ćete plijeniti pažnju gdje god se pojavite ili je pak došlo vrijeme da nadopunite kozmetičku torbicu, ove srijede imate priliku kupiti sve što vam treba uz odlične popuste koji vas čekaju u City Centeru one. Prije nego krenete u shopping, provjerite pogodnosti koje vas čekaju u omiljenim trgovinama i pripremite popis za kupnju.

Nek’ veljača počne odlično uz Žutu srijedu

Vaša reakcija na temu