Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Žuta srijeda se ne propušta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Žuta srijeda se ne propušta

Najdraža srijeda u mjesecu donosi popuste koji sežu do 70%

Konačno smo ispratili dugački siječanj, mjesec koji nosi epitet najdepresivnijeg razdoblja u godini. A da nam veljača počne što bolje, ponovno se pobrinula Žuta srijeda s fantastičnim popustima u City Centeru one. Jer realno, shopping je slađi uz niže cijene, zar ne?

No, krenimo redom. Kod beauty rutine uvijek ima prostora za novitete, stoga će vas sigurno razveseliti popust od 15% u dm-u za kupnju iznad 200 kuna, dok Müller časti s 10% na cjelokupan asortiman.  Golden Rose nudi 30% popusta na baš sve, a Douglas 15% na mirise. Zašto se ne počastiti?

A onda dolazimo do onih mrskih novogodišnjih odluka kojih bi se ove godine možda mogli držati malo dulje. Za slučaj da ste ih već prekršili - ne brinite: siječanj je ipak bio tek probni mjesec - bar tako kažu. Ako se tjelovježba našla i na vašem popisu, onda obavezno zavirite u Hervis gdje vas čeka 20% na cjelokupan nesniženi asortiman. Vježbanje je ipak mrvicu lakše uz novu opremu.

Naravno, kada ste već u shoppingu, ne propustite zaviriti i u ponudu drugih trgovina. Možda niste planirali, ali 70% popusta na odabrane artikle u trgovini Come te ili 50% na baš sve u Gau Morenu prilikom plaćanja gotovinom dovoljno su dobri razlozi da se predomislite. Odlične popuste pripremili su adidas, Alpina, Argentum, Baby Centar, Idexe, Maras, Pandora, Watch Centarbrojni drugi.

I za kraj, prava poslastica: 30% popusta pripremile su Optika Anda, Ghetaldus Optika i Optotim - jer proljeće je iza ugla, a sunčanih naočala baš nikad nema previše. Dobro, ni onih dioptrijskih, za koje se sada odlučujemo kada želimo izgledati kao da pratimo najnovije trendove.

Ipak, ovo je samo dio popusta koji vas ove srijede čekaju u City Centeru one. Sve ih provjerite na Žuta srijeda i uživajte u shoppingu koji se isplati. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu