Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Žuta srijeda za predblagdanski shopping
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Žuta srijeda za predblagdanski shopping

U kupovini možete uživati sve do 22 sata, a City Center one nudi besplatno umatanje poklona kupljenih u centru

Bilo da pripreme za blagdane privodite kraju ili s njima tek počinjete, City Center one je nezaobilazna stanica. U omiljenom splitskom shopping centru pronaći ćete baš sve što vam treba uz najbolje ponude i pogodnosti.

Naime, na rasporedu je posebna, predblagdanska Žuta srijeda pa vas u omiljenim trgovinama, već drugi put u prosincu, čekaju odlični popusti. Savršena je ovo prilika da svojim najmilijim kupite poklone, a možda i sebi poklonite poneku sitnicu. A da ovaj predblagdanski shopping prođe bez stresa, u kupovini možete uživati sve do 22 sata. Provjerite popuste koji vas čekaju, napravite popis i uputite se u avanturu. 

Kako biste kući otišli još zadovoljniji, nakon što obavite shopping i pronađete idealne poklone za svoje najmilije, maštovite i kreativne aranžerke u City Centeru one pobrinut će se da se poklon kupljen u centru dodatno istakne kao najljepše dekoriran uz sasvim besplatno umatanje.

City Center one ovih blagdana nudi baš sve što vam treba da posljednje dane ove godine ispunite radošću. Nije ni čudo da ćete ondje, sve do 23. prosinca, susresti i Djeda Božićnjaka. Sa slatkišima i uz dobru volju, on će prije polaska na put oko svijeta zabavljati male posjetitelje.

I zato, uživajte u blagdanima uz City Center one!

Vaša reakcija na temu