Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Žuti tjedan se ne propušta!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Žuti tjedan se ne propušta!

Žuta srijeda postala je Žuti tjedan, stoga vas do 6. lipnja u City Centeru one čekaju sjajni popusti!

Ako ste među onima koji se vesele Žutoj srijedi, onda za vas imamo sjajnu vijest: omiljena srijeda u mjesecu tijekom lipnja postaje Žuti tjedan! Da, dobro ste pročitali - najbolji popusti i akcije kojima je teško odoljeti čekaju vas do subote u City Centeru one. 

A kako biste se što bolje pripremili za shopping, donosimo popis popusta koje nikako ne smijete propustiti. Tražite li dodatnu dozu modne inspiracije, prije nego se zaputite u omiljeni shopping centar zavirite na City Mix&Match.

Za neodoljive komade kojima ćete osvježiti garderobu obavezno zavirite u Armani Exchange gdje vas čeka popust do 30% na novu kolekciju, dok vas u Springfieldu čeka 30% na baš sve. Omiljena Centra kupce časti akcijom 2+1 gratis, a Lisca nudi popuste koji sežu do 20%. 

Nove tenisice, sandale ili papuče kojima ćete s lakoćom savladati sve što vam topliji dani stave na put također ćete pronaći po odličnim cijenama. Tako vas u Aldu čeka do 50% na cjelokupan asortiman nove kolekcije, dok Mass časti s 50% na drugi, jeftiniji artikl. ShoeBeDo i Skechers nude uštede do 20% na novu kolekciju, dok vas u Shoosteru čeka baš sve sniženo 20%. Office Shoes pak nudi 20% na nesniženi asortiman te 40% na odabrane modele kojih je stvarno puno. 

Fitness ciljeve lakše ćete svladati uz novu opremu, stoga bi vas mogla razveseliti činjenica da vas 20% popusta na cjelokupan asortiman odjeće I obuće čeka u Polleo Sportu, dok vas u Hervisu i The Athlete’s Footu čeka 20% na nesniženi asortiman. Sport Vision pak časti s 20% popusta pri kupnji dva ili više artikla odabranog nesniženog asortimana 

Žuti je tjedan idealna prilika i da osvježite svoju zalihu dekorativne i preparativne kozmetike. Tako vas na prodajnom mjestu Golden Rose čeka sjajnih 15% na cjelokupan asortiman, Farmacia i Ljekarna SDŽ časte popustima do 30% na velik izbor brandova, a dm će posjetitelje 2. lipnja razveseliti s 15% popusta za kupnju iznad 200 kuna. 

Tražite li sunčane ili dioptrijske naočale ili pak leće, dobro će vam doći informacija da vas u Optici Anda, Optici Optotim, Ghetaldus Optici i Endi Centru čekaju uštede do 30% koje svakako vrijedi iskoristiti.

Odlične popuste iskoristite i kako biste u svoj dom unijeli dašak ljeta! Svratite u trgovinu Lonci&Poklopci by Bajde ili Family - Intertekstil Stanić i razveselite se kupnjom uz 20% popusta, dok vas na prodajnom mjestu Intermod Natuzzi čeka 30% uz gotovinsko plaćanje.

I za kraj, ne zaboravite svoje mališane! Baby Center, Magic Baby, Idexe i Orchestra priključili su se Žutom tjednu s odličnim popustima, stoga ne propustite ovu priliku kako biste osvježili garderobu najmlađih ili pak kupili opremu koja je neophodna za sretnije odrastanje.

A ako se odlučite svoje mališane povesti u shopping, s punim povjerenjem ih ostavite u Kid’s Jungle igraonici. Dok vi uživate u shoppingu, oni će se zabaviti uz zanimljive igre i nove prijatelje. Nakon kupnje, zajedničke trenutke zasladite finim kolačima i omiljenom kavom u nekom od brojnih kafića ili zavirite u ukusnu ponudu restorana unutar City Centera one. Vidimo se na Žutom tjednu u City Centeru one! 

Vaša reakcija na temu