Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zvijezda 22. Croatia Boat Showa - iMatJet®  je oduševio posjetitelje!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Zvijezda 22. Croatia Boat Showa - iMatJet® je oduševio posjetitelje!

Inovativni zračni madrac prvenstveno je namijenjen iznajmljivačima i poduzetnicima koji svojim gostima žele ponuditi posebno novo iskustvo

Jednostavan za korištenje, udoban i ekološki - jedan gadget za uživanje na moru osvojio je prolaznike koji su ovih dana imali priliku prošetati splitskom Rivom! U 'moru' skupocjenih jahti i plovila svih vrsta na međunarodnom sajmu nautike Croatia Boat Show, inovativni zračni madrac iMatJet®  posebno je privlačio poglede i probudio interes kod posjetitelja, a mnogi su se odlučili i 'baciti đir'!

Nezaboravno iskustvo


Vožnja iMatJetom®  nezaboravno je iskustvo jer vam omogućuje stabilnost i brzinu i do 4 čvora, a sve to u udobnosti fotelje. Posjetitelje Boat Showa u Splitu nije bilo potrebno nagovarati da se okušaju u 'pametnijem načinu chillanja', kako to kažu iz iMatJeta®, a često su poželjeli i što duže ostati u udobnosti prvog zračnog madraca na elektropogon. 

S obzirom na jednostavnost upravljanja pomoću daljinskog upravljača, korisnici i znatiželjnici koji su sve promatrači s obale nisu dvojili da se radi o proizvodu koji će zavladati plažama u sezoni 2022. 

Činjenica da iMatJet® pokreće elektromotor, što znači da ne postoji zagađenje, posebno se svidjela onima koji su svjesni da će se turistička ponuda u Hrvatskoj ubuduće sve više okretati u smjeru ekološke održivosti. 


Prilika za sklapanje partnerstva

iMatJet® je prvenstveno namijenjen iznajmljivačima i poduzetnicima koji svojim gostima žele ponuditi posebno novo iskustvo i tako proširiti turističku ponudu na obali. Štand iMatJeta® u Splitu su zato posjetili brojni poduzetnici koji u poslovnom modelu prepoznaju brz povrat investicije i prostor za dugoročnu suradnju

Svi oni razumiju kako će u 2022. ponuda biti presudna, jer turisti u našu zemlju ne dolaze samo izležavati se na suncu, već od svog boravka u Hrvatskoj očekuju jedinstvena iskustva. Fokus na udobnosti i održivosti znače da ovaj proizvod čini razliku i ne može se usporediti s jet skijem, pedalinom niti bilo kojim drugim plovilom. Inovativan, održiv i potpuno siguran - madrac na električni pogon jamči nezamjenjivu udobnost i potpuno novo iskustvo mušterijama i zadovoljit će i najzahtjevnije posjetitelje i ponuditi im nešto novo.


Tvorac iMatJeta®, prvog zračnog madraca na elektropogon u svijetu je Ivica Mataija, njemački poduzetnik hrvatskog podrijetla, koji je na ovogodišnjem Boat Showu razgovarao s brojnim koncesionarima s kojima će se u 2022. ostvariti dugoročna suradnja

I vi možete postati partnerpošaljite upit putem obrasca  ili kontaktirajte predstavnike mailom na info@imatjet.com.

Vaša reakcija na temu